Συστατικά
Για την ζύμη
- 120 γρ. αλεύρι
- 300 γρ. γάλα
- 25 γρ. ζάχαρη
- 5 γρ. αλάτι
- 4 αυγά
- 50 γρ. βούτυρο
Για την σύνθεση
- 400 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 4 φέτες μπέικον
- 4 αυγά
Μέθοδος εκτέλεσης
Χωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπήστε σε μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
Ενσωματώστε σταδιακά τους κρόκους και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά το γάλα, το αλάτι και το αλεύρι. Ομογενοποιήστε ώστε να γίνει ένας χυλός.
Σε ένα τηγάνι βάλτε μικρή ποσότητα από το βούτυρο και ρίξτε μία κουταλιά από τον χυλό, χρησιμοποιώντας μια βαθιά κουτάλα. Ψήστε από τη μια πλευρά και σπάστε σε ακανόνιστα κομμάτια. Γυρίστε και από την άλλη πλευρά να ψηθούν.
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ψησίματος, σοτάρετε τα μανιτάρια και ψήστε το μπέικον. Τέλος τηγανίστε τα αυγά με το υπόλοιπο βούτυρο. Σερβίρετε τα kaiserschmarrn με τα μανιτάρια, το μπέικον και τα αυγά.
Απολαύστε τα αλμυρά Kaiserschmarrn!

