Header Image Αλμυρά kaiserschmarrn
16/10/2025
Μέτρια
4 Μερίδες

Αλμυρά kaiserschmarrn

0
(0)
Συνταγή αλμυρά kaiserschmarrn
Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
30'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
30'
Συνολικός Χρόνος
1007
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

Για την ζύμη

  • 120 γρ. αλεύρι
  • 300 γρ. γάλα
  • 25 γρ. ζάχαρη
  • 5 γρ. αλάτι
  • 4 αυγά
  • 50 γρ. βούτυρο

Για την σύνθεση

  • 400 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 φέτες μπέικον
  • 4 αυγά

Μέθοδος εκτέλεσης

Χωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπήστε σε μίξερ τα ασπράδια με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν μαρέγκα.

Ενσωματώστε σταδιακά τους κρόκους και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά το γάλα, το αλάτι και το αλεύρι. Ομογενοποιήστε ώστε να γίνει ένας χυλός.

Σε ένα τηγάνι βάλτε μικρή ποσότητα από το βούτυρο και ρίξτε μία κουταλιά από τον χυλό, χρησιμοποιώντας μια βαθιά κουτάλα. Ψήστε από τη μια πλευρά και σπάστε σε ακανόνιστα κομμάτια. Γυρίστε και από την άλλη πλευρά να ψηθούν.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ψησίματος, σοτάρετε τα μανιτάρια και ψήστε το μπέικον. Τέλος τηγανίστε τα αυγά με το υπόλοιπο βούτυρο. Σερβίρετε τα kaiserschmarrn με τα μανιτάρια, το μπέικον και τα αυγά.

Απολαύστε τα αλμυρά Kaiserschmarrn!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.