
Μέθοδος εκτέλεσης
Ξεφλουδίστε, καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες.
Σε ένα τηγάνι βάλτε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αφήστε να ζεσταθεί και προσθέστε σταδιακά το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές. Αφήστε μέχρι να μαραθούν και σβήστε με το κόκκινο κρασί.
Προσθέστε τον πελτέ, την κέτσαπ, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε για να ενσωματωθούν.
Ρίξτε προσεκτικά το αλεύρι και τέλος τον ζωμό βοδινού. Αφήστε σε χαμηλή φωτιά να σιγοψηθεί και να δέσει η σάλτσα.
Αφού στεγνώσετε καλά τα σνίτσελ με απορροφητικό χαρτί, τοποθετήστε σε ένα πιάτο το αλεύρι, σε ένα άλλο τα αυγά και στο τελευταίο τη φρυγανιά, στην οποία θα ρίξετε μέσα και το Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο.
Περνάτε ένα-ένα τα σνίτσελ, αρχικά από το αλεύρι, στη συνέχεια από το αυγό και τέλος στο μίγμα της φρυγανιάς με το κεφαλοτύρι.
Βάλτε σε ένα τηγάνι το ηλιέλαιο να ζεσταθεί. Ξεκινήστε τηγανίζοντας τις πατάτες και μετά τα σνίτσελ. Σερβίρετε σε ένα πιάτο ένα σνίτσελ, μια μερίδα πατάτες και περιχύστε με τη σάλτσα.
Απολαύστε το Zigeunerschnitzel!