Header Image Σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης
23/09/2025
Εύκολη
4 Μερίδες

Σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης

5
(3)
Σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης

Σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης

Σεφ: Ιάκωβος Απέργης
20'
Χρόνος Προετοιμασίας
0'
Χρόνος Μαγειρέματος
20'
Συνολικός Χρόνος
1162
Θερμίδες (Kcal)/μερίδα

Συστατικά

  • 400 γρ. Alpiland Σαγανάκι
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 150 γρ. φιστίκι Αιγίνης
  • 150 γρ. μέλι Ελάτης
  • 100 ml ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Μέθοδος εκτέλεσης

Βάζετε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί.

Παράλληλα ξεκινήστε τη διαδικασία παναρίσματος για το Alpiland Σαγανάκι. Σε ένα πιάτο σπάστε τα αυγά και σε ένα άλλο βάλτε το αλεύρι. Περάστε το σαγανάκι από το αυγό, έπειτα από το αλεύρι.

Τηγανίστε το και αφήστε το να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε και αφήστε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί.

Σερβίρετε σε ένα πιάτο το σαγανάκι, περιχύστε με το μέλι ελάτης και πασπαλίστε με τα χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης.

Απολαύστε το σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης!

Βαθμολόγησε την συνταγή

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Μάθε για τα προϊόντα της συνταγής

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.