
Σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης
20'
Χρόνος Προετοιμασίας0'
Χρόνος Μαγειρέματος20'
Συνολικός Χρόνος1162
Θερμίδες (Kcal)/μερίδαΣυστατικά
- 400 γρ. Alpiland Σαγανάκι
- 2 αυγά
- 200 γρ. αλεύρι
- 150 γρ. φιστίκι Αιγίνης
- 150 γρ. μέλι Ελάτης
- 100 ml ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Μέθοδος εκτέλεσης
Βάζετε το ηλιέλαιο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί.
Παράλληλα ξεκινήστε τη διαδικασία παναρίσματος για το Alpiland Σαγανάκι. Σε ένα πιάτο σπάστε τα αυγά και σε ένα άλλο βάλτε το αλεύρι. Περάστε το σαγανάκι από το αυγό, έπειτα από το αλεύρι.
Τηγανίστε το και αφήστε το να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε και αφήστε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο το σαγανάκι, περιχύστε με το μέλι ελάτης και πασπαλίστε με τα χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης.
Απολαύστε το σαγανάκι με μέλι ελάτης και φιστίκια Αιγίνης!