
Συστατικά
- 250 γρ. Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 250 γρ. Alpiland φρέσκια Mozzarella
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 300 γρ. μανιτάρια porto bello κομμένα σε λεπτές φέτες
- 30 γρ. πελτέ ντομάτας
- 100 γρ. φρέσκο γάλα
- 50 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Μέθοδος εκτέλεσης
Σε ένα τηγάνι τοποθετήστε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο να ζεσταθεί μαζί με το βούτυρο. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αφήστε το μέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια, προσθέστε τα μανιτάρια και αφήστε τα μέχρι να μαραθούν και να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Ρίξτε τον πελτέ ντομάτας και διαλύστε τον μέσα στο τηγάνι, έπειτα προσθέστε το γάλα και την Alpiland φρέσκια Mozzarella.
Ταυτόχρονα σε μια άλλη κατσαρόλα βράστε τα μακαρόνια. Μόλις αρχίσει να λιώνει η mozzarella και αφού έχουν βράσει τα μακαρόνια, με μια τσιμπίδα μεταφέρετέ τα στο τηγάνι και ανακατέψτε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Αποσύρετε και σερβίρετε σε ένα πιάτο. Προσθέστε Alpiland Κεφαλοτύρι τριμμένο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Απολαύστε τα λιγκουίνι με μανιτάρια!